Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Авто-мото » Авто на прокат


Авто на прокат

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Їду на тиждень, а може більше, до сестри у Київ. Хочу на цей час взяти на прокат авто, щоб їх постійно не турбувати і не користуватися таксі. Адже хочу відвідати багато місць. Підкажіть, де можна взяти хороший автомобіль за нормальні гроші?

0

2

Думаю, менеджери автопрокату RenrDrive допоможуть підібрати вам найкращий варіант. Або і самостійно можете переглянути їх автопарк https://rentdrive.ua/avtopark/ . Якщо все узгодите, авто можуть доставити у будь-яку частину Києва. Так дуже зручно. А стосовно цін, так дивіться самі, що там і скільки коштує. Звичайно, якщо брати авто бізнес класу, то вони і будуть коштувати чимало, а за економклас заплатите в рази менше. Але, звичайно, вирішувати вам.

0

3

Ну бізнес клас - це не моє, я більш стримана із цими понтами) Я комфортно почуваюся і в авто економ класу. Головне, щоб воно було чистим і не ламалося. А все решта мене не цікавить.

0

4

Я услугой аренды автомобилей не пользусюсь, ведь недавно купил себе новую машину в официальном киевском автосалоне Мерседес Украина https://mercedes-benz.kiev.ua/ru. Германские автомобили давно себя зарекомендовали на рынке авто бизнесс-класса, по комфорту и безопасности одни из лучших в мире. Так что Mercedes-Benz S 450 4MATIC точно стоит своих денег. Рекомендую.

0

5

Я тоже ознакомлюсь . Меня это тоже сейчас интересует .

0

6

Я обычно прибегаю к ним в Киеве, если меня интересует аренда машины https://narscars.com.ua/ . Я не так часто пользуюсь подобными услугами, но если мой автомобиль на СТО, например, тогда конечно я беру в аренду авто и никогда не напрягаюсь использованием такси и т.д., тк это менее удобно .

0

7

Якщо вам буде необхідно орендувати авто без застави в Україні, рекомендую перейти за посиланням, щоб ознайомитися з умовами даної пропозиції від компанії Race. У даній компанії є представництва у Львові, Києві та Дніпрі. Я регулярно користуюсь їхніми послугами, коли мені потрібно орендувати авто.

https://race.net.ua//images/cars/Honda_Fit_EDAR_2008_1500_black.webp

0

8

А я міжміське таксі собі шукаю. Хто порадить надійний варіант?

0

9

Мене досить часто міжміське таксі https://transfer-taxi.com.ua/ua/ послугами виручає. Це надійне рішення для будь-якого випадку. Адже до Трансфер Таксі можна звертатися цілодобово. За викликом швидко приїздять. До речі, вас безкоштовно можуть до години часу чекати. Це дуже зручно і економно.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Авто-мото » Авто на прокат


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz