Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Купити ліхтарі


Купити ліхтарі

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Добрий день. Хочу купити ліхтарі гарної якості. Для себе та для своїх батьків. Порадьте магазин, де в наявності та якісному асортименті представлено такий товар. Буду вам дуже вдячна за пораду та інфу. Можливо порадите ще й виробника…

0

2

Добрий день. Який бюджет готові витатити для купівлі якісного ліхтаря? Який саме ліхтар розглядаєте для купівлі? Акумуляторний чи просто на звичайних батарейках можливо? Використовувати треба на вулиці чи просто вдома?

0

3

Хищник написал(а):

Добрий день. Який бюджет готові витатити для купівлі якісного ліхтаря? Який саме ліхтар розглядаєте для купівлі? Акумуляторний чи просто на звичайних батарейках можливо? Використовувати треба на вулиці чи просто вдома?

Дякую, що відгукнулись швидко на мій запит. Хочу вкластись в 1000 гривень на один ручний ліхтар. Використовувати переважно вдома, іноді - на вулиці. Ще б глянула якісні налобні варіанти окремо для батька. Якщо можете щось порадити, будемо вдячні за такі рекомендації.

0

4

При цих відключеннях світла дуже зручно вдома використовувати акумуляторні лампи. Якщо брати на вулицю, то звісно, краще купувати ручні ліхтарі. Налобні також дуже зручні для деяких ситуацій, коли руки мають бути звільнені від ліхтаря.
Я собі купив нещодавно на роботу на складі, в період відключень електроенергії, класний налобний ліхтар https://allo.ua/ua/fonari/ в магазині алло. купував за 700 гривень, дуже задоволений. Там декілька режимів освітлення, регулятор для вибору зручного рівня освітлення. Тут же на алло гляньте ручні ліхтарі. Є в них круті пропозиції по різних видах.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/0/5022561_result.jpg

0

5

Да сейчас это актуальный товар.

0

6

Оптом вы можете купить в компании АСКО-УКРЕМ разные светодиодные фонарики. Для оптовых покупателей действуют выгодные системы скидок и разные акционные предложения. Для заказа свяжитесь с менеджером компании. Мы их производства также заказывали силовые автоматические выключатели https://www.acko.ua/e-store/xml_catalog … _va_2004n/ . Более подходящего товара с такой ценой и качеством не смогли найти.

0

7

Знайти гарний ліхтарик не та просто, я ось зараз дивлюся варіанти. Можливо ви мені щось можете порадити? У яких магазинах дивитися варіанти?

0

8

Якщо ви шукаєте надійний ліхтарик, який буде відповідати вашим потребам, неодмінно зверніть увагу на інтернет-магазин Fonariki https://fonariki.com.ua/ з широким асортиментом та високоякісними продуктами, вони точно задовольнять ваші потреби. Ми собі тут купували ліхтарики, брали налобний та ручний, обидва дуже зручні. Обирали онлайн, доставку зробили швидко. Покупкою дуже задоволені. Тут представлені перевірені виробники, тому можете сміливо обирати для себе.

0

9

Кілька разів собі та своїм друзям на подарунки, я купував тактичні ліхтарі в інтернет-магазині https://fonar.net.ua/ua/catalog/takticheskie-fonari . І можу зазначити, що всі куплені в цьому магазині ліхтарі працюють досі без поломок. Тому всім хто шукає надійний тактичний ліхтар, рекомендую звертатися саме в цей магазин.

https://fonar.net.ua/files/resized/products/2570656960_fonar-police-bl-611.1800x1800w1.600x800.jpg

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Купити ліхтарі


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz