Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Здоровье, медицина » Препарати від кашлю


Препарати від кашлю

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

У мене дитина кашляє вже біля двох тижнів. Начебто нічого такого поганого нема - й температура нормальна, й почувається непогано. Але ось кашель чогось не проходить.
Порадьте, що нам пити від кашлю?

0

2

Я не розумію, чого ви не хочете піти до лікаря? Чогось же цей кашель є. Можете там бронхіт, може пневмонія, може коронавірус. Бронхіт, наприклад, я чула, що може бути без температури.

0

3

Кашель у дитини тому, що вона перехворіла на застуду. Одужала, температура стала у нормі. Але кашель чогось залишився.
Може так й повинно бути, я не знаю. Але треба ж кашель як-небудь лікувати.

0

4

Часто після застуди може бути так званий "залишковий кашель". Це коли пацієнт вже здоровий, але кашель ще є. Так може бути біля одного-двух тижнів. Але майте на увазі, що у тенденції він має зменшуватися.
Чим лікувати цей "залишковий кашель"? Зараз є багато ефективних препаратів від кашлю https://apteka-ds.com.ua/catalog/prepar … id-kashlyu Наприклад, Амброксол, Муколтін, Бронгексін.
Мені якось лікар порадив такий метод. Якщо кашель, чи якщо горо болить, взяти до рота какао масло. Та нехай там розчиняється. Спробуйте. Тим паче какоо-масло смачне. Дитині сподобається.

https://content.apteka-ds.com.ua/images/medium/4820170870069.jpg

0

5

Обстеження проходили? Може діагноз невірний?

0

6

От кашля, как по мне, лучше всего помогает Бронхипрет . Можете ознакомиться с препаратом в статье https://bronchipret.ua/kashel z mokrotynnyam - почитать о его свойствах и особенностях, способе применения и составе . А также можете дополнительно и побольше почитать отзывов, они помогут вам определиться и решить, стоит ли покупать и принимать .

0

7

Нужно еще принимать не только против кашля препараты, а еще и противовирусные.

0

8

kokos написал(а):

Нужно еще принимать не только против кашля препараты, а еще и противовирусные.

     Мы купили себе противовирусные препараты в аптеке "City-Pharm" https://city-pharm.com.ua/medikamenti/p … eparati-54 , вот мне помогли Арбивир и Лаферобион. Я когда заболеваю, то сразу их принимаю в первую очередь, очень хорошо помогают.

Отредактировано nikita (2023-01-09 01:37:24)

0

9

Моїй дитині також часто доводиться стикатися з кашлем. Іноді ми рятуємося чаєм з медом, але, на жаль, це не завжди працює. Якщо кашель не проходить вже два тижні, то це вже серйозно. Я порадила б звернутися до спеціалістів з https://samborsky-lor.kyiv.ua/ Вони мають великий досвід у лікуванні захворювань дихальних шляхів та виготовленні індивідуальних схем лікування. Тому я впевнена, що вони допоможуть і Вам та Вашій дитині.

0

10

А какой диагноз? Причина боли в горле и кашля?

0

11

Коли дитина хворіє, для мене то найгірше, що може бути. У нас часто буває дитячий фарингіт https://zakarpattya.net.ua/News/228433- … aty-batkam Лісобакт в цьому випадку справляється на відмінно. Нас препарат, можна сказати, рятує. Дуже хороший склад та дійсно дієві якісні ліки.

0

12

Всі препарати, повинен назначати лікар, ні в якому разу не займайтесь самолікуванням. 

0

13

Погоджуюсь, що перед тим як приймати лікарства, потрібна консультація лікаря. Стосовно кашлю, тоді вам потрібно визначити причину кашлю. У мене час від часу з'являвся кашель та насмарк, які були причиною сезонної алергії. Тому потрібно було лікувати саме її. Ось стаття https://uainfo.org/blognews/1680163693- … estom.html тут знайдете більше інформації про прояви сезонної алергії, дізнаєтесь яким чином з нею боротись.

0

14

Зараз якраз починається сезон простуд, вірус якийсь ходить. В мене також в горлі першить.

0

15

Варто завчасно потурбуватися про свій імунітет, аби організм мав силу для спротиву вірусам. А якщо вже й сталася неприємність та ви захворіли, Сold Balm - бальзам від застуди та головного болю https://ayurveda-portal.com.ua/uk/cold-balm-himalay дуже гарно допоможе. На сайті Аюрведи є ще багато хороших препаратів від кашлю та болю при застуді. Зверніться сюди, вам підберуть все для комфортного та безпечного лікування.

0

16

Я купую органічні олійки та препарати від горла в магазині https://organic-oil.com.ua/  завжди осінь та зиму благополучно проходимо без болю та кашлю. Також в них купую аромапалочки дуже приємну атмосферу роблять в будинку https://organic-oil.com.ua/blagovoniy-i-podstavki

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Здоровье, медицина » Препарати від кашлю


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz