Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Интернет провайдер


Интернет провайдер

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Подскажите хорошего надежного интернет провайдера во Львове. Очень нужны отзывы.

0

2

Підключали домашній інтернет https://linkcom.lviv.ua/domashniy-internet/ дуже подобається провайдер, доступні тарифні умови.  Хороша швидкість, не так як в попередніх провайдерів, що не можна було толком і фільми подивитись. Зараз все працює відмінно, швидко грузяться файли.

0

3

А вас устраивает качество связи? Меня не особо... Может модем нужен другой? А где и какой купить?

0

4

Инна Макарова написал(а):

А вас устраивает качество связи? Меня не особо... Может модем нужен другой? А где и какой купить?

Не всегда нужна замена роутера, нужно ещё учитывать, какая у вас максимально допустимая скорость интернета. У меня была возможность заменить своё оборудование на маршрутизатор Keenetic Ultra (KN-1810) https://e-server.com.ua/aktivnoe-setevo … 810-detail с 5 гигабитными портами и функцией файлового сервера, а также DLNA и Time Machine. Этот аппарат идеально подходит не только для домашнего пользования, когда нужна хорошая связь, но и в офис. К тому же, тут легко разобраться с управлением и подключением.
https://e-server.com.ua/wp-content/uploads/2020/12/kn-1810.jpg

0

5

Ми нещодавно переїхали на нову квартиру. Відразу ж питання про підключення інтернету відпало – бо там вже був «Реальний гіг». Хочу сказати, що це просто класна штука – дійсно швидкий інтернет, справжній, тобто назва повністю виправдана. Вартість теж адекватна. Як каже наш орендодавець – все знайти можна на сторінці – там є різні варіанти. До речі, ми ще й ТБ їхнє підключили. Каналів багато, є такі відомі, як Діскавері, або Віасатівські (їх декілька). Для тих, хто просто любить подивитись щось цікаве – це дійсно варіант. Тому ми вирішили все залишити і нічого не перепідключати. Кому цікаво – на сайті є вся інформація, тарифи, де і як можна підключитись.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Интернет провайдер


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz