Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Здоровье, медицина » Чим сбивати температуру при ковіді?


Чим сбивати температуру при ковіді?

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Привіт усім, хто зараз на форумі. Друзі, порадьте, будь ласка, як краще всього збивати температуру. Не знаю, ковід це у мене зараз або просто простуда, але температура щось ніяк не хоче спадати. Почуваю себе погано. А лікар сказав, що лікування симптоматичне.

0

2

А ковід та простуда схожі за симптомами. І температура що там, що там погано сбивається. І цен не тільки у вас. Ковід, простуда, грип - це все вірусні інфекції, а при вірусі температура дуже погано падає.

0

3

Дякую за відповідь. Чого мені лікар усе так не пояснив? Я зараз пью ацетилсаліцилову кислоту. Засіб начебто еффективний, але температура падає всього на декілька позначок. Я вже и термометр замінила - думала, що це щось с термометром.

0

4

Зараз дуже багато всяких різних препаратів від температури  https://apteka-ds.com.ua/catalog/prepar … emperatury  Але при коронавірусі чи інших вірусних інфекціях температуру краще всього збивати парацетамолом. Він, до речі, не таки токсичний, як ацетилсаліцилова кислота, не так агрессивно дії на шлунок.
І коштує парацетамол недорого. Наприклад, ось така пачка парацетамолу із десяти таблеток коштує всього 7, 6о. Дешевше вже, мабуть, нічого не знайдеш.
А для дітей є парацетамол у свічках. Так температура швидше падає. Можете і собі спробувати.

https://api-int.apteka-ds.com.ua/system/products/images/B4946DCD-24DA-11EB-97E3-0CC47AFF6138/medium/4820007357725.jpg

0

5

Удалсь вылечиться ? Как сейчас состояние ?

0

6

При любой простуде я всегда принимаю - Имупрет, мне очень нравится действие данного препарата и вам рекомендую ознакомиться . Кстати, еще у них в статье я нашла очень хрошие рекомендации, как вылечит эффективно и быстроо фарингит https://imupret.ua/ru/faringit . У них много подобных информационно-полезных статей, думаю они вам тоже будут актуальны .

0

7

Для початку треба точно встановити, що це ковід, а не якийсь інший вірус.

0

8

При ковід-19 у всіх різні симптоми. У мене, наприклад, температури ніколи не було, тож навіть не знаю, чим краще збивати. До того ж, дійсно, щоб лікуватися від ковіда потрібно точно виявити, що у вас ковід, а не якесь інше захворювання з такими самими симптомами. А для цього найкраще здати аналізи. Я здаю їх у медичній лабораторії Інвіво https://invivo.ua/uk/sumi/covid/  , від нас недалеко знаходиться. Результати приходять швидко електронною поштою і підходять для звіту на роботі, наприклад.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Здоровье, медицина » Чим сбивати температуру при ковіді?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz