Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Гліцин - що він лікує (Дніпро)?


Гліцин - що він лікує (Дніпро)?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Дорогі друзі, чули ви коли-небудь про гліцин? Це один із найцікавіших препаратів, які я коли-небудь знаходив. Як ви вважаєте, що він лікує? І чи може він допомогти вирішити проблеми зі сном чи стресом? Мене цікавить ваша думка, особливо якщо хтось вже використовував його для поліпшення свого здоров'я. Чекаю на ваші відгуки та поради!

0

2

Вітаю, друзі! Гліцин, насправді, цікавий препарат. Відомо, що він може допомагати збільшити концентрацію, покращити пам'ять та заспокоїти нервову систему. Але чи справді він лікує безсоння та стрес, чи це всього лише міф? Маєте досвід його використання? Діліться своїми враженнями!

0

3

Привіт, усім! Гліцин, безумовно, зацікавлює багатьох. Я чула, що його використовують для поліпшення роботи серцево-судинної системи та навіть як допоміжний засіб при лікуванні деяких психічних розладів.

0

4

Доброго дня усім!
Я купувала Глицин у аптеці Рецептіка у Дніпрі https://receptika.ua/ua/dnepr  Він там зараз по знижці продається. Відразу скажу, що призначила його сама, без лікаря.
Спитаєте, чого саме його? Тому що Гліцин є амінокислотою, яка виконує низку важливих функцій у організмі. Він може впливати на роботу нервової системи, поліпшувати сон, знижувати стрес . Глицин має позитивний вплив на серцево-судинну систему.
Однак, важливо враховувати правильні дози та індивідуальні особливості.

https://i.postimg.cc/QdVq7rwH/19-04-2022-202003.jpg

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Гліцин - що він лікує (Дніпро)?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz