Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Замовлення пива в інтернеті


Замовлення пива в інтернеті

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! У мене найближчим часом буде День народження, і я хочу в якості напою, придбати смачне пиво. Порадьте мені варіанти пива, та інтернет-магазин в якому його можна не дуже дорого придбати.

0

2

Тут все залежить від того, яке саме пиво любиш ти, я маю на увазі світле, темне, фільтроване, нефільтроване. Від себе я можу тобі порадити онлайн магазин, в якому особисто я вже багато разів купував собі як пиво, так і інші цікаві напої.

0

3

Я полюбляю саме світле пиво, щоб було приємне на смак. Можливо ти зможеш мені порадити саме смачне світле пиво? І також не забудь дати мені посилання на інтернет-магазин, в якому ти його купуєш. Завчасно вдячна!

Отредактировано kateryna (2023-11-29 03:35:30)

0

4

Якщо обирати серед світлого пива, то найбільше мені подобається пиво Stella Artois світле, 5%, 0,5 л https://maudau.com.ua/category/pyvo/pro … lla-artois яке ти зможеш дуже вигідно придбати в інтернет-магазині Maudau. Пиво світле пастеризоване пиво з м'яким смаком та легкою хмільною гіркуватістю. Особливу м'якість напою надає використання при виробництві спеціально пом'якшеної води, високоякісного ячмінного солоду, кукурудзяної крупи та хмелю.

В даному магазині ціна за пляшку такого пива з розрахунком знижки, всього 30 гривень. В супермаркеті дане пиво набагато дорожче. Тому замовляй одразу декілька пляшок, чи навіть ящик, і ти відчуєш наскільки ти непогано економиш.

https://forumupload.ru/uploads/000a/f1/8d/308/t32740.jpg

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Замовлення пива в інтернеті


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz