Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Мескаль купити в інтернеті


Мескаль купити в інтернеті

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! Текілу я вже куштував, і мені цей напій сподобався, тепер хочу спробувати мескаль. Порадьте хто куштував смачний мескаль, та онлайн магазин у якому його можна вигідно купити.

0

2

Я тобі скажу так мескаль, це практично та ж текіла, просто її можна робити з різних сортів агави, а текілу лише з блакитної агави. Знаю я онлайн магазин, де ти 100% знайдеш цей напій і багато інших за дуже привабливими цінами.

0

3

Я розумію, що напій схожий на текілу, але спробувати все одно цікаво, для загального розвитку. Можливо, ти зможеш мені порадити на який мескаль варто звернути свою увагу? Також, будь ласка, залиш посилання на магазин. Дякую!

0

4

З тих варіантів, що мені доводилося пробувати, найбільше сподобався https://maudau.com.ua/category/tekila/p … ass=meskal мескаль Grand Mezcal La Escondida інтернет-магазин Maudau. Його смак бархатистий, м'який і округлий зі злегка терпким смаком.

Також у нього м'який і збалансований смак несе насолоду запеченої агави, продовжуючись у тривалому та насиченому післясмаку. Знаходиться в дуже презентабельній пляшці, і до нього йде упаковка, тому навіть на подарунок гарний варіант.

https://forumupload.ru/uploads/000a/f1/8d/24/t98500.webp

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Мескаль купити в інтернеті


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz