Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Мужской мир » Гаражные петли


Гаражные петли

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

С другом решили организовать частный гаражный кооператив. Когда дело дошло до установки ворот на гражи, нам порекомендовали заказывать петли в фирме, которая предоставляет токарные услуги. Нам очень понравился их подход к работе и сам результат. Здесь https://tokarnie-raboty.com.ua/stati/iz … ej-v-kieve , кстати, можете ознакомиться с ними - отличные ребята, очень помогли и мы сэкономили еще так здорово, заказав у них!

Отредактировано kotgool (2023-09-03 19:54:41)

0

2

А хто вже робив відкатні ворота своїми руками? Чи можете поділитися досвідом і порадами щодо їх виготовлення? Мене ця ідея зацікавила, і я хочу спробувати зробити це самостійно. Але, насправді, нічого про це не знаю. Які матеріали краще використовувати? Як правильно розрахувати розміри та вагу воріт?

0

3

Можу вам дати кілька порад щодо виготовлення відкатних воріт своїми руками https://rolling-hitech.com.ua/ua/vidkat … mi-rukami/ . Перш за все, рекомендую відвідати сайт rolling-hitech – там ви знайдете докладну інформацію з усіх питань, пов'язаних з цим процесом. Почніть з ретельного розрахунку розмірів та ваги воріт, враховуючи конструкцію та матеріали, які плануєте використовувати. Приділіть увагу вибору високоякісних матеріалів, таких як сталь або алюміній, які забезпечать довговічність та надійність ваших воріт. Також не забувайте про правильний монтаж. Він має бути надійним і стійким до навантажень. Використовуйте сучасні механізми та системи автоматизації, які полегшать вам життя.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Мужской мир » Гаражные петли


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz