Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Бизнес, экономика » Автоматизація роботи майстрені


Автоматизація роботи майстрені

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Наша сім'я займається ремонтом годинників та ювелірних виробів. Я веду всі замовлення. Зараз починається навчальний рік і я розумію, що багато часу буде займати навчання з дітьми. Тому хочу спробувати вести облік та контроль за виконанням замовлень з допомогою програмного забезпечення. Підкажіть, що можна обрати із того різноманіття, що зараз пропонують?

0

2

Якщо ви хочете, щоб ваш бізнес залишався на плаву і був конкурентно спроможним, вводьте автоматизацію. Ви побачите, що це полегшить роботу для багатьох. Тим більше, що це ваш сімейний бізнес і всі працівники зацікавлені у тому, щоб працювати ефективніше. Можете спробувати для цього ось таку програму https://remonline.ua/ . Вона підходить для різних типів бізнесу та дозволяє швидше оформляти замовлення, контролювати статус їх виконання, вести складський облік, готувати документи для друку та багато іншого. Можете зайти на сайт та безкоштовно протестувати даний софт.

0

3

Зараз гляну, чи має ця програма всі потрібні мені функції. Але в будь-якому випадку дякую, що не пройти повз моєї теми і дали рекомендацію. Зараз буду тестувати і все оцінювати.

0

4

Для підприємців, чий бізнес пов'язаний із продажем товарів, великим допоміжним може стати каталог цієї компанії. Тут ви знайдете широкий вибір різного торгового обладнання, яке допоможе оптимізувати роботу вашого магазину. Я особисто вже замовляла стелажі для овочів та фруктів https://avalaks.com.ua/magazyn/stelazhi/dlya-ovochiv, і якість обслуговування вражає. Рекомендую заглянути в їх каталог для зручності та ефективності вашого бізнесу!

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Бизнес, экономика » Автоматизація роботи майстрені


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz