Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Женский мир » Лицо


Лицо

Сообщений 1 страница 25 из 25

1

Как вы ухаживаете за лицом?

0

2

Скрабы, маски, пилинги, кремы.  Хожу так же к косметологу на уход и массаж раз в месяц.

0

3

Я пользуюсь сыворотками для лица и кожи вокруг глаз. Гораздо эффективнее, чем крема)

0

4

lagerta.8491 написал(а):

Как вы ухаживаете за лицом?

Я пользуюсь очищающим тоником и скрабом. ) :crazy:

0

5

Хоз. мыло). Правда и потом детский крем. Идеально очищает, а крем увлажняет.

0

6

rojer написал(а):

Хоз. мыло). Правда и потом детский крем. Идеально очищает, а крем увлажняет.

Я как косметолог, не рекомендую. Мыло сушит кожу. Лучше спонж и мицеллярная вода.

0

7

Здравствуйте, если вам не нравится лицо то советую обратиться к пластическому хирургу Слоссеру, он поможет получить нужный результат. Мы сами про него узнали случайно когда читали статью https://slosser.com.ua/blog/poscitaem-risk-raka-grudi

0

8

Пользуюсь качественной дорогой косметикой, не экономлю на своей красоте.

0

9

Правильно! Я тоже люблю хорошую косметику от оригинальных брендов.
Недавно попробовала продукцию фирмы PURLES https://cosmohit.ua/brands/purles Заказала на сайте Космохит ретиноловый ночной крем.
Это реально мое спасение - после этого крема кожа гладкая, нежная и выглядит бесподобно!
С возрастом трудно выглядеть красиво, поэтому вкладываться надо в подобные средства - тогда можно будет не переживать о своем внешнем виде.

https://skr.sh/i/100321/Vah4OO3Z.jpg

0

10

очень интересно

0

11

lagerta.8491 написал(а):

Как вы ухаживаете за лицом?

У меня проблемная кожа, перепробовала очень много самых разных средств, и в итоге остановилась на косметике Доктор Шпиллер https://cullinan.com.ua/info/brands/dr_spiller/ Меня поразил ее эффект, очень быстро  все недостатки кожи просто исчезли. Поэтому теперь пользуюсь только этой косметикой, и всем тоже могу советовать. Покупать лучше в магазине «Cullinan», там реально оригинал возьмете, и цены у них самые выгодные, так как данная компания напрямую сотрудничает с официальными представителями известных брендов.
https://cullinan.com.ua/upload/resize_cache/iblock/d13/500_500_140cd750bba9870f18aada2478b24840a/d13a3eb7fe05a1329d7f3d2515200ace.jpg

0

12

В інтернеті завжди варіанти знайдуться!

0

13

Також, можу вам порекомендувати сайт https://profistyle.in.ua/ua/vender/elemis , на якому представлений официальний Елеміс за цінами дрібного опту. Якщо виникнуть складності в плані вибору косметики, що підходить вам, завжди можна проконсультуватися з їх менеджером. Хочу у них найближчим часом замовити бальзам для вмивання Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm.

https://profistyle.in.ua/image/cache/catalog/Brendj/Elemis/50152-228x228.webp

0

14

Теж часто купую косметику для обличчя

0

15

Дуже важливо для красивого макіяжу правильно підібрати тональну основу. В іншому випадку, колір обличчя буде істотно відрізняється від тіла. Виглядає це просто жахливо.  ось тут продається тональна основа  яка не шкодить шкірі, а навпаки живить її корисними мікроелементами і вітамінами. Підібрати тон дуже легко. Якість мені дуже подобається і ціна приємно радує. Обов'язково спробуйте.

0

16

Я для обличчя використовую тільки косметику з натуральним складом. Купую в цьому магазині https://organic-oil.com.ua/, якість їх засобів вже перевірена часом. Також купую там натуральні олії, які можна використовувати для догляду за обличчям, вибираю ті, які підходять мені за типом шкіри.

0

17

а что точно помогает?

0

18

Только питательный крем и на ночь крем.

0

19

Я завжди намагаюся відшукати косметику, яка відповідає потребам моєї шкіри, але деколи бренд теж має значення. Одним із моїх улюблених брендів став Oseque. Останнім часом я користуюсь їхньою тканинною маскою з червоною глиною та гіалуроновою кислотою: https://oseque.com.ua/tkanynna-maska-z- … ring-mask/
Ця маска відмінно зволожує, підтягує та живить шкіру, а ще допомагає зменшити набряки і вирівнює тон обличчя. Для мене це стало незамінним засобом у догляді за шкірою. Рекомендую спробувати, можливо, вам теж сподобається!

0

20

Дуже ретельно ставлюсь до догляду за обличчям. Мій улюблений магазин з косметикою  https://lullaby.ua - косметика найвищої якості. Замовляю у них абсолютно все - і для обличчя, і для тіла, волосся. Якщо шукаєте дійсно гарну косметику, тоді тільки до них!

0

21

Я зараз теж у пошуках гарних косметичних засобів, що можете порадити?

0

22

NataLi написал(а):

Я зараз теж у пошуках гарних косметичних засобів, що можете порадити?

Можу Вам порадити інтернет-магазин професійної косметики Froomo В асортименті магазину представлена продукція для краси та особистого догляду від провідних брендів. Тут можна обрати якісні засоби, а також прилади для обличчя, призначені для щоденного догляду, усунення естетичних дефектів, лікування дерматологічних проблем, а також для збереження молодості шкірних покривів.

0

23

Я замовляю профкосметику тільки у Фабриці краси на сайті https://fabrika-krasy.com.ua/skinbetter … vmyvannia/ , менеджер Олександра, завжди дізнається про вашу проблему і підбирає догляд за складом продукту. Хороший фахівець, консультація від неї – це цінність для багатьох.

0

24

Креми, маски, скраб ось і весь мій набір.

0

25

Некоторое время назад, когда мне понадобилась подтяжка шеи, я поспрашивав советы и рекомендации подружек, обратилась в https://globalmedik.com/treatments/plas … zhka-shei/ . Операция, прошла удачно. Она быа сделана в одной из ведущих клиник Турции, опытным пластическим хирургом. Получившийся результат, оказался даже лучше, чем я ожидала.

https://globalmedik.com/wp-content/uploads/2022/08/12.png

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Женский мир » Лицо


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz