Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » облагораживание своего дома


облагораживание своего дома

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Здравствуйте! Ищу повсюду совета, где бы найти сайт с услугами как камины. Есть ли на примете?

0

2

Приветствую, к сожалению, даже не знаю, чем помочь. Как-то не приходилось(

0

3

Доброго времени суток! А я как раз недавно искал такое же для соседа. Старый он, Перунослав Авраамович, в этих технологиях не, так сказать, шарит. Но печь то надо, куда деться — дом топить и тд.  Погуглил , потом как всегда поспрашивал у знакомых. Вот они порекомендовали один сайт:  https://kaminin.ua/  Я могу уточнить, как ему, подошло ли. А так вроде он не жаловался. По своему опыту могу сказать, что сайт выглядит стоюще. пробуйте Вы тоже, авось то самое.  Надеюсь, это именно то, что искали. Удачки в использовании)

0

4

Актуальный вопрос, тоже ищу печь или камин для дома

0

5

NataLi написал(а):

Актуальный вопрос, тоже ищу печь или камин для дома

У нас в доме стоит кафельная печь, очень быстро нагревает помещение, нам нравится, дизайн печи очень классно вписался в наш интерьер. Вы можете на сайте магазина "Ваш Комин" посмотреть какие продаются печи для отопления дома https://www.vash-komyn.com/19-peci/ По доступным ценам здесь можно подобрать хороший отопительный прибор. Лично я не против камина, они также смотрятся красиво и не менее эффективны чем печи.
https://www.vash-komyn.com/image/cache/catalog/Plamen/Eco%20Minimal%2035-120x120.png

0

6

мне это тоже интересно

0

7

А де можна якісні натяжні стелі у Києві замовити? Хочу поміняти у квартирі всі стелі.

0

8

Жданов написал(а):

А де можна якісні натяжні стелі у Києві замовити? Хочу поміняти у квартирі всі стелі.

Коли я шукала надійну компанію, мені друзі порадили звернутися до "Чесні стелі", там я замовила у свою квартиру білі натяжні стелі https://natyazhnyepotolki.kiev.ua/bila- … na-stelja/ Білий колір візуально збільшив простір і додав свіжості. Стелі ідеально гладкі та бездоганно матові, створюють рівне та приємне освітлення. Установка пройшла легко і швидко, і результат перевершив усі мої очікування. Тепер я насолоджуюся чистотою та елегантністю своїх нових стель щодня. Вони є прекрасним доповненням до мого інтер'єру, і я безумовно рекомендую їх усім, хто хоче оновити своє житло з мінімальними зусиллями та максимальним ефектом.
https://forumupload.ru/uploads/000a/f1/8d/421/t919957.jpg

0

9

Цікавим і корисним для вас буде також ось цей сайт, тут для дому можна купити багато чого цікавого, для прикладу ось такий декор https://avrora.ua/dekor/. Також тут є безліч інших господарських товарів, які вам допоможуть правильно організувати роботу по облагородженні вашого дому і прибудинкової території.

0

10

А ми підлогу у квартирі вирішили поміняти. Підкажіть, де паркет хороший купити не дуже дорого?

0

11

Росья написал(а):

А ми підлогу у квартирі вирішили поміняти. Підкажіть, де паркет хороший купити не дуже дорого?

Коли ми робили ремонт у будинку, нам знайомі порадили магазин підлогових покриттів виробника Світ Паркету https://svitparketu.com.ua/parket/ Там виявилися дуже привабливі ціни, а згодом і якість матеріалу дуже порадувала! Асортимент на сайті дуже великий, ви без проблем підберете саме такий варіант, який буде відповідати вашим вимогам та побажанням. Ми дуже задоволені тим, що придбали саме тут. Ви теж розчаровані не будете.
https://svitparketu.com.ua/content/images/1/300x200e80nn0/parket-dlya-zhitlovikh-primishchen-96665027782809.webp

0

12

Мені налагодити територію навкруги будинку заважає один нюанс - це каналізаційний вихід. Ну дуже він кидається в очі...

0

13

А я выбираю на покупку литий-железо-фосфатный аккумулятор. Где можно купить, кто в курсе?

0

14

touytouyt написал(а):

А я выбираю на покупку литий-железо-фосфатный аккумулятор. Где можно купить, кто в курсе?

Мы купили себе у них в магазине LiFePO4 48V 150Ah https://www.powersol.com.ua/shop/akkumu … h/lifepo4/ и очень им довольны. Вам я тоже рекомендую ознакомиться с их вариантами, думаю вы себе тоже там подберете и купите хороший вариант.

0

15

Затишок народжується там де є любов і тепло між людьми :) Хоча інколи й на самоті бува дуже приємно. Особливо, коли тебе оточують гарні речі, або ти можеш увімкнути улюблений новорічний фільм та передивлятись його під теплою ковдрою. Але все ж таки, ці моменти хочеться з кимось розділити. Тим паче у мене вдома відтепер є камін https://leyka.com.ua/pechi-ta-kamini/kaminni-topki/ , тож перед ним просто зобов'язані зібратись найдорожчі мені люди, щоб попивати теплий чай і під тріск дров розповідати один одному всілякі історії.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » облагораживание своего дома


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz