Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Здоровье, медицина » Папиллома


Папиллома

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Можно ли как-то удалить папиллому в домашних условиях и как это сделать?

0

2

Звісно, видалити папілому в домашніх умовах не рекомендується, оскільки це може бути небезпечним і призвести до ускладнень. Найкращим варіантом є звернутися до професійного медичного центру, як Sensavi. Sensavi - це сучасний медичний центр, який надає професійні послуги з видалення папілом та інших невеликих утворень на шкірі. Тут ви можете отримати допомогу висококваліфікованих лікарів з багаторічним досвідом. Переваги Sensavi: використання сучасних методик і технологій, мінімально інвазивні процедури, що забезпечують швидке одужання, а також забезпечення максимальної безпеки та комфорту пацієнтів. Забудьте про самолікування і довірте своє здоров'я лікарям. Для детальної інформації, та для запису на консультацію переходьте за посиланням https://sensavi.ua/uk

0

3

Многие удаляют. Но наверно нужно с доктором проконсультироваться.

0

4

Я вам рекомендую купить электрокоагулятор и таким образом удалить папиллому. Например, купить можно в магазине у https://irosgadgets.com/elektrokoagulyatory/ . Это классный и довольно таки популярныйц магазин, я практически всю косметику и аппараты покупаю исключительно у них.

0

5

Папіломи взагалі делікатне питання, тому ніякого самостійного видалення! Обов'язково зверніться до дерматолога!

0

6

А ви знаєте, що можна з легкістю прогаяти момент між стадіями звичайної родимки і меланоми, тому при появі якихось нових папілом або при зміні їхнього кольору, розміру - обов'язково потрібно обстежитися у дерматолога. І краще, якщо це буде кваліфікований онкодерматолог https://www.lissod.com.ua/ua/prevention … rmatoloha/ сучасної клініки. Я такого знайшла у лікарні Ізраільскої медицини. У них є такий апарат, як дерматоскоп, який дозволяє перевірити новоутворення на всьому тілі та виключити чи виявити на ранній стадії онкологію.

0

7

Я також так вважаю. Небезпечно таке робити самостійно.

0

8

Я вважаю, що з будь-якою проблемою краще звертатись до лікаря, тим паче, що треба впевнитись, що нема ризику онкології. Я раджу в Києві хороший медичний центр CONSILIUM MEDICAL https://consilium-medical.com.ua/ua/ . Тут вам допоможуть професійні та чуйні лікарі позбавитись своїх захворювань. Для цього у них є досвід та необхідне обладнання.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Здоровье, медицина » Папиллома


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz