Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум г.Белополье » Наука, техника » Хто знає де можна купити навісну сівалку із заводу?

Хто знає де можна купити навісну сівалку із заводу?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Хто знає де можна купити навісну сівалку із заводу? Але щоб з усіма гарантіями і щоб деталі можна було купити без проблем? Пора мені вже свою стару давно здавати на метал бо розсипається і вже не та сіянка що колись але не знайшов чим замінити. Де ви купляли свої і за що саме вибрали?

0

2

Як сказать тоже прийшов час що стара сівалка считай розвалилася а посівна на носі. Мені шо треба було десь на 2.7 метра шоб можна було і сіяти і добриво вносити. Найшов на цьому сайті https://www.agrobm.com/product-category/sivalki/ називається Б М сістемс, прямо з заводу. То як мені привезли GT-2700 вже на вигляд ну ляля. Рама міцна і бак тоже. Покрашана добре, ще досі, не облізла. Хлопці сказали шо як будуть якісь питання шоб дзвонив з ремонтом деталі які треба підскажуть. Я довольний і шо головне результат сіє дуже гарно і добриво вноситься тоже.

0

Вы здесь » Форум г.Белополье » Наука, техника » Хто знає де можна купити навісну сівалку із заводу?

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz