Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Прикраси з натурального каменю


Прикраси з натурального каменю

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Підкажіть, будь ласка, чи знаєте де можна купити якісні авторські прикраси з натурального каміння? Шукаю щось особливе, щоб доповнити свій образ на офіційну подію.

0

2

З радістю підкажу вам магазин з красивими авторськими прикрасами з натурального каменю. Рекомендую звернути увагу на сайт, де можна знайти ексклюзивні вироби від майстрині ручної роботи. Всі прикраси виготовлені з натуральних матеріалів, таких як натуральні камені, перли, кришталь та метали. Серед них є прикраси, які точно відповідають вашому запиту. Відвідайте магазини прикрас з натурального каміння та ви зможете обрати ті прикраси, які підійдуть саме вам.

0

3

Я тільки золото ношу, все решта не люблю

0

4

Чи вважається діамант - натуральним каменем? Жінка собі хоче перстень з діамантом, ось тут https://apsen-diamond.com.ua/ua знайшла декілька підходящих варіантів.
Є в білому золоті дуже круті прикраси, вони прикольно виглядають із кменем, він якось по-особливому грає в такому оточенні.
Великі масивні прикраси не для всіх, вони не всім пасують та й коштують вони нереально, а ось акуратну, тендітну обручну можна собі дозволити)

https://forumupload.ru/uploads/000a/f1/8d/161/t363394.jpg

Отредактировано Белокопытый (2023-06-26 13:48:06)

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Прикраси з натурального каменю


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz