Привіт всім! Хочу купити собі розумний годинник, але ще не визначилася з фірмою. Порадьте чи варто купляти дорогий годинник чи зупинитися на більше дешевому варіанті? А також порадьте мені інтернет-магазин, де продають якісну техніку та електроніку.
Cмарт годинники у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-24 12:43:27
Привіт всім! Хочу купити собі розумний годинник, але ще не визначилася з фірмою. Порадьте чи варто купляти дорогий годинник чи зупинитися на більше дешевому варіанті? А також порадьте мені інтернет-магазин, де продають якісну техніку та електроніку.
Моя жінка нещодавно шукала розумний годинник. Навіть хотіла купити вживану модель дорогого бренду. але я її відмовив. Трохи назбирали грошенят та купили тей що вона хотіла, але новий варіант. Якщо хочете можу вам порекомендувати магазин.
Поделиться32023-04-24 12:44:16
Звичайно хочу. І не тільки магазин, а все ж таки на якій моделі ви зупинилися. Я обов'язково ознайомлюся з цією моделлю та іншими та зроблю остаточній вибір.
Поделиться42023-04-24 12:48:21
Звичайно хочу. І не тільки магазин, а все ж таки на якій моделі ви зупинилися. Я обов'язково ознайомлюся з цією моделлю та іншими та зроблю остаточній вибір.
Нам пощастило, ми знайшла і купили смарт годинник у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/smart-chasy/ в магазині Алло по розумній ціні. Жінка дуже задоволена. Звичайно вона зупинилася на моделі Apple Watch Series 8 GPS 41mm Silver Aluminium Case with White Sport Band - Regular (MP6K3UL/A). Це не самий дорогий годинник такої серії, але все ж таки дуже розумний з багатьма функціями. Вона з ним не розулається ніколи. Він допомагає їй худнути та тримати себе у формі своїми підказками.