Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Де краще купити гіроборд?


Де краще купити гіроборд?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім доброго дня. У моєї дитини незабаром день народження і мені терміново потрібно знайти магазин, в якому можна купити гіроборд за доступною ціною. Допоможіть мені порадою, будь-ласка. Хто де купував собі?

0

2

Вітаю. Я нещодавно купувала гіроборд та можу сказати що моя дитина залишилася дуже задоволеною. Я, в принципі, зможу вам допомогти з підбором магазину. Якщо цікаво, пишіть. Буду рада допомогти.

0

3

Я дуже вдячний вам за відповідь. Я купив би і без чиєїсь допомоги якби розбирався в такій системі. Підкажіть де саме ви купували? Та, якщо можна, допоможіть з вибором, будь ласка.

0

4

Раджу вам купувати такі пристрої тільки в інтернет-магазині "Алло". Там широкий асортимент товарів за доступними цінами та плюс хороша якість. Весь вибір гіробордів https://allo.ua/ua/girobordy/ можна подивитися перейшовши за посиланням і вибрати потрібний вам варіант. Вам би  порадила гіроборд ROVER M6 6.5 Carbon gray. Він легко розвиває швидкість до 12 км/год, витримує вагу до 120 кг, має запас ходу до 20 кілометрів. На сайті магазину є безліч інших варіантів. Доставка відбувається новою поштою та оплата наложкою або карткою при замовленні. Бажаю добрих покупок.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/img_8642_1.jpg

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Де краще купити гіроборд?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz