Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Хочу купити срібну підвіску


Хочу купити срібну підвіску

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт. Я дуже сильно полюблю робити покупки дорогоцінних прекрас, але зараз потрібно обрати магазин в якому вигідніше всого це зробити.
Порадьте мені магазин, хто де купую такі товари?

0

2

Я нещодавно своїй дружині купував підвіску в формі ключика. Наприклад їй дуже навіть сподобалось. Якщо хочете я можу дати адресу магазину в якому я купував.

0

3

Я раніше ніколи не купувала прекраси в інтернеті, тому немаю довіри до них. Але якщо є перевірені варіанти, то я буду рада вашим порадам.
І якщо можливо, розкажіть трішки про доставку, у вас вже був все ж таки досвід.

0

4

Що можу сказати про магазин, там безліч чудових підвісок та кулонів, які продаються по знижках, правда не всі. Але щоб вибрати підвіску https://sribnakraina.ua/ua/podveski/ просто пейдіть за посиланням та оберіть те що вам більше всого сподобалось.
Я для своєї коханоі купив срібну підвіску Ключик з фіанітами (ЛК-0135р). Сама підвіска 925 проби універсальна має довжину 34 мм та її вага 157 грам створена з срібла і має розсип камнями.
https://sribnakraina.ua/media/catalog/product/cache/7a05ea188671834b9ad2f2d674d6187c/s/e/serebrjanaja-podveska-kljuchik-s-fianitami-lk-0135r_3_.jpg

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Хочу купити срібну підвіску


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz