Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Де у Львові краще купувати дитячі автокрісла?


Де у Львові краще купувати дитячі автокрісла?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім доброго дня. Може хтось підкаже яке дитяче автокрісло краще придбати для дитини від трьох років? Ми купили автомобіль і потрібне дитяче крісло тепер купити для нашої доньки! Дякую заздалегідь за відповіді.

0

2

Вітаю. Я б на вашому місці не пошкодував б коштів та купив гарне та надійне дитяче автокрісло з ременями безпеки. Адже це насамперед здоров'я вашого малюка і якщо раптом, не дай Боже, станеться ДТП, то дитину врятує саме якісне дитяче автокрісло. Можу порадити гарний інтернет-магазин у Львові.

0

3

Дякую вам велике, що відповіли. Так а в якому магазині найкраще дивитися таке автокрісло, дивлюся по автомагазинах і немає нічого, що там підходить. Порадьте, будь ласка до якого інтернет-магазину мені звернутися?

0

4

Так на мою думку в автомагазинах вони і не продаються. А в інтернет-магазині "Алло" дитяче автокрісло у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/detskie-avtokresla/ ви точно можете придбати причому потрібного вам розміру, моделі та кольору і з високою якістю матеріалу. Ви головне звертайте увагу на ремені безпеки, щоб зручно дитині знаходитись в ній - особливо якщо плануються поїздки на тривалі відстані. Ось, наприклад, Автокрісло Cybex Cloud Z i-Size Plus Mustard Yellow yellow, ми в цьому магазині таке і придбали. Весь асортимент ви можете подивитися перейшовши за посиланням. В наявності безліч різних варіантів. Вам буде з чого вибрати.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/1024x1024-q100-c0-w0_136.jpg

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » Де у Львові краще купувати дитячі автокрісла?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz