Ваги торгові електронні CAS https://sphera-vesov.com.ua/ua/ відомі своєю високою точністю і надійністю. Вони призначені для визначення маси різних груп товарів і знайшли широке застосування в комерції, виробництві, промисловості та торговельно-оптових складах. Моделі представлені як зі стійкою, так і без неї, а їхня вантажопідйомність може коливатися від 6 до 30 кілограмів, з покроковою похибкою від 1 до 10 грамів.

Обладнані мембранною клавіатурою, ваги також можуть керуватися через персональний комп'ютер за допомогою вбудованого двоканального інтерфейсу RS232. Яскраві рідкокристалічні та світлодіодні дисплеї забезпечують зручність в роботі з клієнтами, розділяючи відображення на три осередки (вага, ціна, вартість).

Вагова платформа виконана із нержавіючої полірованої сталі, що унеможливлює корозію і сприяє легкості очищення та дезінфекції. Легкість транспортування забезпечується конструкцією із високостійкого алюмінієвого сплаву.

Інноваційне програмне забезпечення включає функції, такі як підсумовування покупок, пам'ять до 99 комірок, автообнулення, тарування, сигналізація перевантаження, усереднення нестабільного вантажу та режим економії заряду батареї.

Захист від вологи та пилу (IP65/IP40) робить їх надійними на закритих і відкритих торговельних майданчиках. Легка установка на нерівних поверхнях забезпечується регульованими ніжками.