Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Наука, техника » Міжнародна логістична компанія


Міжнародна логістична компанія

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

ZAMMLER надають повний комплекс логістичних послуг з усіх видів перевезень, зберігання вантажів, митного оформлення, та експортно-імпортних операцій.

Міжнародна логістична компанія – https://www.zammler.com.ua/ перший український 3PL оператор. За час роботи ми увійшли до п’ятірки кращих українських компаній у своїй галузі, які працюють в Україні. Їхня місія – розвиток логістичної галузі України та міжнародних торгівельних відносин. Тут забезпечують максимально зручний сервіс на рівні європейських логістичних стандартів.

0

2

А які строки доставки? Є щось швидке зараз?

0

3

На термін доставки впливає дуже багато факторів, починаючи з обраного перевізника і закінчуючи країнами сполучення і навіть ситуацією на кордоні. Але якщо потрібна швидка доставка, то я завжди користуюся послугами цього перевізника https://semero.ua/shipping/package/  . У них найбільш лояльні ціни, авіа доставка та строки всього від 2 до 7 днів. Так, ціна не найнижча, якщо порівнювати по ринку, зате дізнатися про вартість можна заздалегідь, прорахувавши все в онлайн калькуляторі.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Наука, техника » Міжнародна логістична компанія


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz