Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » agro-svit


agro-svit

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

https://agro-svit.com.ua
Наша компания специализируется на продаже саженцев фруктовых деревьев, ягодных кустарников, цветов и овощей, а также высококачественных семян для посадки.

0

2

Мене цікавлять різні види рослин, особливо насіння кабачка. Я вже декілька років веду свій маленький сад, і цього року хочу спробувати вирощувати кабачки вперше. Але я не знаю, де можна знайти якісне та надійне насіння. Можливо, ви можете порекомендувати якийсь добрий інтернет-магазин або підкажете досвідом, де ви зазвичай замовляєте свої саджанці та насіння?

0

3

Я нещодавно замовляв насіння кабачка на сайті https://fazenda.net.ua/ua/katalog-tovar … /kabachki/ і я залишився вельми задоволеним результатом. Там великий вибір сортів, і ви можете знайти саме те, що вам потрібно. Що ще важливо, насіння було високої якості, і я вже маю гарні кабачки на своєму городі. Також на сайті є багато корисної інформації про те, як доглядати за кабачками і вирощувати їх успішно. Так що, я вам рекомендую спробувати замовити насіння кабачка саме тут, і ви не пожалкуєте.

0

4

Привет.
Для дачников могу посоветовать агроткань черная купить от компании Клиома Сервис https://klioma.com.ua/sad/agrotkan/agrorkan-metrag/.
Мульчирование с использованием агроткани – лучший способ избавиться от сорняков на участке.Тож кому интересно советую посмотреть на такие варианты.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Объявления » agro-svit


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz