Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Женский мир » выбрать духи любимой девушке


выбрать духи любимой девушке

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Как подобрать девушке вкусные и недорогие духи? Она любит цветочные ненавязчивые ароматы. Хочу чтобы  парфюм дополнял ее образ)

0

2

Если это молодая  миниатюрная девушка, ей несомненно  подойдет легкий , нежный аромат. Покупаю копии оригинальных духов на сайте  https://mamozin.com.ua/ .В каталоге разные духи для женщин, мужчин, освежители в фирменных бутыльках)  Можете связаться с менеджером для уточнения заказа, он поможет выбрать нужный вариант)

0

3

Якщо любить квіткові аромати, раджу звернути увагу на ellipsis 100 мл, в цьому парфумі якраз присутні пряні квіткові ноти. Мені він сподобався з першої секунди. І взагалі в цьому магазині якісна парфумерна продукція, виготовлена на основі натуральних компонентів.

0

4

Це класно, коли чоловіки своїм коханим купують такі подаруночки

0

5

В мене дружина найбільше любить парфуми з ягідними нотками.

0

6

Арсений Нога написал(а):

В мене дружина найбільше любить парфуми з ягідними нотками.

Аналогічні і в мене вподобання до ароматів! Свіжі парфуми мені не подобаються, бо їх майже не чути. А от ягідні парфуми лишають цікавий шлейф по собі та тримаються максимально довго. Дуже мені подобаються парфуми з вишнею . По своїй домашній колекції бачу що в мене таких все більше та більше стає)) Зараз вам покажу своє останнє вдале придбання - це Tom Ford Cherry Smoke. Запах в цих парфумів просто казковий, я від них у захваті!
https://api-ki-fragrance.brandium.pro/uploads/width_768/uploads/parfum_z_zapahom_vishni_tom_ford_cherry_smoke_812619311d.jpg

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Женский мир » выбрать духи любимой девушке


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz