Если мне нужно мужчине обувь, вот как вы думаете лучше всего будет посмотреть именно новую, но бюджетную или рискнуть и взять фирменную, но именно б/у?
Странно о таком спрашивать, но нужно решить
Обувь новая и б/у?
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться12022-07-21 16:56:46
Поделиться22022-07-21 17:00:42
Нет, я не понимаю как можно покупать не новую обувь, ну вот реально просто никак! Это же получается, что ее кто-то носил раньше, ну не знаю, я лично против!
Поделиться32022-07-21 17:01:43
Нет, я не понимаю как можно покупать не новую обувь, ну вот реально просто никак! Это же получается, что ее кто-то носил раньше, ну не знаю, я лично против!
Вот и я реально против, но не могу понять как правильно организовать тогда покупку новой обуви, ну чтобы не сильно тратиться, нет возможности пока
Поделиться42022-07-21 17:12:33
Вы сначала посмотрите вот какие крутые есть мужские мокасины https://sezon.ua/ru/choloviche-vzuttya/ … -mokasyny/ и уже после этого решайте стоит ли смотреть даже в сторону б/у обуви. Я ценю именно то, что оно новое и поэтому не вижу смыла даже ходить на секонд, если есть возможность купить хорошую обувь по доступных ценах. Это и современно и удобно, проверили лично и не один раз.
Поделиться52023-06-27 21:41:51
Як думаєте, де краще всього замовити взуття жіноче? Хочу придбати пару якісних туфель для важливої події, але вибір в магазинах здається надто обмеженим. Можливо, є якісь секретні місця або інтернет-магазини, де можна знайти саме те, що потрібно?
Поделиться62023-06-27 21:43:03
Я маю чудову пораду щодо складного питання пошуку якісного взуття в Україні https://respect-shoes.com.ua/ . Без сумніву, сайт respect-shoes може стати для тебе відкриттям у світі дійсно високоякісних взуттєвих виробів. Великий вибір і оригінальний дизайн - ось головні переваги цього сайту. Обов'язково заглянь туди, якщо хочеш купити собі дійсно стильні та зручні туфлі або кросівки.
Поделиться72023-08-13 17:23:06
Шукала де купити якісне спортивне взуття для сина-футболіста та знайшла магазин Адідас. Це оригінальні футбольні бутси адідас і за дуже привабливою ціною. Не можу не поділитися враженнями про модель бутс Adidas Nemeziz. Ця лінійка здатна вразити своєю оригінальністю та дизайном. Завдяки особливому дизайну шнурівки, вони надійно фіксують ногу, а не допускають її зміщення в бутсі. Дуже зручно на полі, особливо при різких змінах напрямку.