Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Путешествия, туризм » Палатка


Палатка

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Хотим купить хорошую палатку для туризма. Что можете посоветовать?

0

2

Если хотите взять реально качественную, посмотрите в сторону палаток Tramp https://lodka5.com.ua/palatki/palatki-tramp/ Это отличный бренд,  в магазине "Лодка5" купить можно понравившийся вариант по очень выгодной цене. У меня 2-местная палатка этой фирмы, очень хорошая, давно ею пользуюсь. Ей не страшны ни ветры ни ливни, и для комфорта все хорошо продумано.
https://lodka5.com.ua/image/cache/catalog/easyphoto/6956/tramp-wonder-2-tlt-005-photo-9-jpg-29-800x800watermark.jpg

0

3

Тоже хотим купить туристическое снаряжение, посоветуйте магазин с хорошим ассортиментом

0

4

Можу порадити сайт, де можна замовити туристичне взуття, одяг та спорядження wiking.ua/ Інтернет-магазин Wiking™ (Вікінг) пропонує великий асортимент товарів від відомих виробників. Для активного відпочинку купити в них можна все що потрібно. Ціни у цьому магазині найнижчі по Україні і для постійних покупців діють додаткові знижки.

0

5

NataLi написал(а):

Тоже хотим купить туристическое снаряжение, посоветуйте магазин с хорошим ассортиментом

Смотря что именно вам нужно, но можете заглянуть в магазин военного снаряжения, там много таких товаров в ассортименте. Мы брали рюкзак для путешествий, а также муж покупал тактические часы, качеством довольны. Все фирменное, сделано именно для таких целей.

0

6

Підкажіть, де у Києві якісні намети можна купити?

0

7

Різнопланові намети у Києві замовити в інтернет-магазині "Veliki.ua" можна. В онлайн-вітрині усі товари зручно розташовані. Є повний опис і фото. А також вартість вказана. Пропозиції якісні. І коштують не дорого. Нещодавно й сам тут намет купував.

0

8

Ми палатку вже купили давно. Потрібно ще газовий кемпінг взяти. Не підкажете де такий може продаватись?

0

9

Я думаю такий варто в інтернеті пошукати

0

10

Карина Егорова написал(а):

Ми палатку вже купили давно. Потрібно ще газовий кемпінг взяти. Не підкажете де такий може продаватись?

Так, дійсно подібні речі необхідно дивитись в інтернеті. В такому випадку набагато швидше вам вдасться усе підібрати і можна буде розраховувати на хорошу ціну по самому газовому кемпінгу. Точно знаю, що такі є в наявності на сайті ось цього інтернет-магазину https://defpoint.com.ua/ . В мене товариш там заказував собі такий щоб возити на рибалку. Річ реально дуже корисна і в туристичних походах буде незамінною.

0

11

Я веду активный образ жизни, много путешествую, гуляю по городу, при этом всем я еще посещаю различные секции и для этого мне нужен качественный рюкзак, который вмещал все мои вещи и защищал их при разных погодных условиях, поэтому я выбрал проверенный для себя интернет-магазин Terra Incognita у них все качественно и удобно поэтому точно обеспечен мне комфортный путь с terraincognita.com.ua

Отредактировано Алексей Синельников55 (2023-05-22 23:30:41)

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Путешествия, туризм » Палатка


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz