Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Женский мир » Книги


Книги

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Девочки, кто-нибудь читал книги Виктора Островского о здоровье https://stylus.ua/zdorove-12495/avtor:viktor-ostrovskiy/ ? Как вам? Стоящее чтиво?

0

2

Доброго вечора, якщо вам потрібні книги то думаю насамперед варто заглянути в магазин "Ранок" у них величезний вибір літератури різних жанрів та напрямків. Наскільки я знаю, є навіть підручники для школи

0

3

а кто это вообще такой?

0

4

На минулих вихідних дуже мала час сісти за читання, але дуже важко було знайти повну електронну версію книги. Пошуки мої тривали наче вічність, але моя подруга вчасно скинула сайт бібліотеки на якому електронні книги скачати https://knizhki.com.ua/ можна за лічені хвилини. Раніше про цей сайт не чула, але тепер стараюсь кожен вечір читати хоча б декілька сторінок. Дуже легко завантажити, ще й у будь-якому форматі.

0

5

Я більше люблю художню літературу.

0

6

Я теж люблю читати. У магазині geekach.com можна купити круту мангу українською Тому я настійно раджу вам звернутися туди, тому що асортимент цього магазину дійсно гідний, і там ви зможете знайти для себе цікаву мангу. Також варто відзначити, що в geekach.com зараз круті знижки, так що покупка манги буде дуже вигідною.

0

7

На англійсткій мові є книжки?

0

8

Я якось шукала собі самовчитель французької мови і знайшла великий магазин з різними книжками, тут є підручники для вивчення мов, а також художня література для кожного. Тут підібрала для себе декілька самовчителів французької мови https://book-ye.com.ua/catalog/samovchy … koyi-movy/ по яким займаюся й досі. Сервіс мені сподобався - доставили все швидко, книжки нормальної якості і не дррогі. То ж, можете користуватися цим сайтом, він перевірений.

0

9

Я тоже ищу где купить книги на английском для детей?

0

10

Привет! Я могу посоветовать хороший интернет магазин с книгами Бритишбук. Сама им часто пользуюсь и заказываю здесь книги для себя и для своих детей. Тут можно купить книги на английском для детей https://www.britishbook.ua/ru/catalog/d … k-english/ , как художественные, так и для обучения. Также можно найти оригинальную канцелярию для школы или просто так.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Женский мир » Книги


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz