Как подобрать девушке вкусные и недорогие духи? Она любит цветочные ненавязчивые ароматы. Хочу чтобы парфюм дополнял ее образ)
выбрать духи любимой девушке
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22021-07-07 16:28:51
Если это молодая миниатюрная девушка, ей несомненно подойдет легкий , нежный аромат. Покупаю копии оригинальных духов на сайте https://mamozin.com.ua/ .В каталоге разные духи для женщин, мужчин, освежители в фирменных бутыльках) Можете связаться с менеджером для уточнения заказа, он поможет выбрать нужный вариант)
Поделиться32023-09-28 19:40:12
Якщо любить квіткові аромати, раджу звернути увагу на ellipsis 100 мл, в цьому парфумі якраз присутні пряні квіткові ноти. Мені він сподобався з першої секунди. І взагалі в цьому магазині якісна парфумерна продукція, виготовлена на основі натуральних компонентів.
Поделиться42024-02-07 12:38:29
Це класно, коли чоловіки своїм коханим купують такі подаруночки
Поделиться52024-02-08 13:28:43
В мене дружина найбільше любить парфуми з ягідними нотками.
Поделиться62024-02-09 13:02:11
В мене дружина найбільше любить парфуми з ягідними нотками.
Аналогічні і в мене вподобання до ароматів! Свіжі парфуми мені не подобаються, бо їх майже не чути. А от ягідні парфуми лишають цікавий шлейф по собі та тримаються максимально довго. Дуже мені подобаються парфуми з вишнею . По своїй домашній колекції бачу що в мене таких все більше та більше стає)) Зараз вам покажу своє останнє вдале придбання - це Tom Ford Cherry Smoke. Запах в цих парфумів просто казковий, я від них у захваті!