Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Де купити фільтр на воду в Сумах?


Де купити фільтр на воду в Сумах?

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Може хто знає та мені допоможе - де можна купити в Сумах фільтр на воду?
Така проблема з цією питною водою це просто жах, не якісня тече з крана, дуже жорстка. Багато накиу є на посуду та чайниках, електричний кожен раз мою.

0

2

В нас теж вода не дуже добра, купляли привізну, а потім встановили систему обратного осмосу на питну воду. Зараз якістю води задоволени, води чиста, та смачна, прозора. Таку воду можна пити без кип'ятіння. А саме головне - не треба купувати привізну воду!

0

3

Підкажіть яку саме систему зворотного осмосу ви придбали.
Я так дивилася моделі є самі різні, ціни теж різні. Не хочу купувати аби що. Треба якісний фільтр щоб працював багато років.

0

4

Купували в Сумах ось тут https://ecosoft.ua/ua/sumu/ фільтр для води зворотного осмосу. А модель - Екософт Стандарт з мінералізатором, тим паче зараз у магазині акція дуже файна - знижка 15% на фільтри зворотного осмосу та потрійний фільтр Ecosoft Standard.
Ось подивиться: 6 ступенів очищення, включно зі збагаченням води мінералами, 8 літрів чистої води за годину, а ще це єдині українські фільтри, що пройшли сертифікацію в США. Такий фільтр просто встановити самому за годину-дві та користуватися їм роками. Але раджу ще катріджи взяти до нього. Їх треба бути міняти десь раз на пів року.
https://forumupload.ru/uploads/000a/f1/8d/87/t519633.png

Отредактировано Ударная труба (2021-06-25 18:45:36)

0

5

Подскажите где купить кран? Нам нужен трехходовой кран!

0

6

Добрый день!  Трехходовой кран продается в магазине Armatura.net.uahttps://armatura.net.ua/ru/kulovi-krani-trikhodovi/ , мы у них заказывали всю арматуру для строительства нашего дома. Все довольно быстро пришло и оплатили мы удобным нам способом. Так что рекомендую!

0

7

Було б дуже добре, аби фільтри не потрібно було замінювати. А ще проблема, якщо відключили воду і вона починає бігти ржава, фільтри моментально забиваються.

0

8

Братці, якщо шукаєте фільтр на воду в Сумах, то вам варто зазирнути на https://progressteel.com.ua/ru/filtra/ . Тут вибір на висоті, як на ярмарку!
Сам сайт - простий, зрозумілий, навіть новачок розбереться. А асортимент фільтрів вражає - від малих до великих, на кожен гаманець. Ціни теж приємно вразили, особливо, коли б'ють по кишені.
Доставка - від дверей до дверей. Замовив, кур'єр оперативно зв'язався, вирішили деталі, і все прийшло вчасно. Ніяких неприємних сюрпризів.
Якщо йдеться про якість фільтрів - тут ви точно не помилетесь. Надійні, безпечні, довго прослужать. І вода буде як зі джерела!
Ще один плюс - акції і знижки. Я якраз потрапив на знижку і трішки зекономив. Все летить гривнями на сім'ю!
Так що, якщо фільтри для води ваша потреба в Сумах, то AISI PROM - це місце для вас. Не жалкуйте на якість води, друзі!

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Пообщаемся » Де купити фільтр на воду в Сумах?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz