Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум г.Белополье » Тупой флуд » Посоветуйте хороший смартфон

Посоветуйте хороший смартфон

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Здрастуйте, шановні друзі! Я давно думаю про покупку нового смартфона, але зовсім не розуміюся на цій справі. Підкажіть, який смартфон найкраще купити? Мене цікавить якісна камера, швидкодія та гарна батарея.

Отредактировано masyanya (2023-03-07 21:46:21)

0

2

Вітання! Я недавно купив новий смартфон і дуже задоволений. Але, як і ви, спершу не знав, який вибрати. Я дивився різні моделі, вивчав характеристики, читав відгуки. Можу поділитися своїм досвідом та допомогти вам з вибором.

Отредактировано polyak (2023-03-07 21:46:45)

0

3

Я ж як і говорю, досить давно з цією проблемою зустрівся і хочу вже швиденько її вирішити, оскільки телефон це основа без якої особисто я обійтися ніяк не можу! Тож чекаю від вас допомоги!

Отредактировано masyanya (2023-03-07 21:46:29)

0

4

masyanya написал(а):

Здравствуйте, уважаемые друзья! Я давно думаю о покупке нового смартфона, но совсем не разбираюсь в этом деле. Подскажите, какой смартфон лучше всего купить? Меня интересует качественная камера, быстродействие и хорошая батарея.

Друзі, я б порадив вам звернути увагу на смартфон Xiaomi 13 Lite 8/256 Black https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … i_13_lite/ ця модель поєднує в собі відмінну якість камери, високу продуктивність та тривалий час автономної роботи. Крім того, у нього великий та яскравий екран, підтримка 5G та функція швидкої зарядки. Я вже кілька місяців користуюся цим телефоном і дуже задоволений.

Можу до того ж перерахувати всі його характеристики, наприклад, той же процесор: Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1! Щодо автономності, тут теж не обділили цілих 4000 мАг, це просто щось нереальне! Тримає заряд особливо на своїй операційній системі просто дуже довго і не піддається погіршенню автономності під час морозу або дуже сильної спеки.

https://i.postimg.cc/bNjHKyng/image.png

Отредактировано МУРЧИК (2023-03-07 21:46:01)

0

5

заказал весовой табак далее для гильз

0

Вы здесь » Форум г.Белополье » Тупой флуд » Посоветуйте хороший смартфон

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz