Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Здоровье, медицина » уролог


уролог

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

у меня были проблемы с циститом, так часто начал рецидивировать, подумала нужно к врачу, а не заниматься самолечением. и гуглила какой врач занимается этим https://medcity.ua/patient/section/kto- … ch-urolog/ вот нашла хорошую клинику и полное описание. так благодаря врачу все так быстро прошло и больше нет проблем, вот почему лучше ходить к врачам.

0

2

У меня тоже проблемы по урогенитальному здоровью. Уже несколько методов лечения перепробовала. Думаю, может уролога сменить.

0

3

Так, до речі, від уролога та призначеного ним лікування дуже залежить ваш стан і скільки часу знадобиться на лікування. У мене одна подруга три роки лікувалась від циститу. Я одразу уточнила у неї лікарів, щоб розуміти, до кого не варто йти. Звернулась у підсумку до приватної клініки і буквально після першого огляду вона призначила мені лікування. Жодних антибіотиків та іншого агресивного лікування. Порадила мені перегляньте статтю в блозі canephron  для лікування Сечокам'яної хвороби, я одразу й препарат цей замовила собі онлайн. Наразі вже минуло майже півроку, тому для профілактики знову його треба попити.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Здоровье, медицина » уролог


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz