Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Женский мир » Аналізи


Аналізи

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Потрібно здати аналізи, а в нашій поліклініці завжди такі черги. Підкажіть хороший медичний центр у Львові, розглядаю варіант також платний.

0

2

Здавала аналізи в приватному медичному центрі https://medialt.clinic/analyzes результати дуже швидко, якісне медичне обслуговування. Також приємна тепла атмосфера в клініці і доступні ціни. Записатись на прийом до лікаря можна онлайн або за номером телефону.

0

3

Дякую за рекомендації

0

4

Мені теж треба здати зараз аналізи, але не просто на застуду, а саме перевірити свій організм на онкомаркери, оскільки нещодавно у моєї родички виявили рак молочної залози. За порадою родичів також звернулася до клініки https://www.lissod.com.ua  ізраїльської онкології, оскільки вони мають усе необхідне для сучасного аналізу та встановлення точного діагнозу. Пройшла усі обстеження та видихнула з полегшенням, оскільки у мене немає жодних показників чи схильності до онкології.

0

5

Кто сталкивался с раком желудка . Что нужно предпринимать при лечении ?

0

6

Окси Момонс написал(а):

Кто сталкивался с раком желудка . Что нужно предпринимать при лечении ?

Вы можете всю необходимую информацию об онкологии желудка почитать на портале https://butyporuch.com.ua/rak-shlunku/ . Это очень полезный сайт с информационной экспертной и психологической помощью . Там вы можете найти не только информацию о самом заболевании, но и о его лечении, как помочь в такие минуты лечащемуся и его близким .

0

7

Вітаю! Підкажіть, які аналізи виявляють "сімейну" жовтяницю?

0

8

До вашого відома, синдром успадковується дітьми від батьків внаслідок мутації гена та часто залишається недіагностованим. Причому частіше зустрічається у чоловіків. Діагностування жовтяниці відбувається завдяки аналізу на білірубін. Його можна в лабораторії МедЛаб здати. Корисна інформація про "сімейну" жовтяницю є на сайті. Варто з нею ознайомитися. Там є поради від експертів.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Женский мир » Аналізи


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz