Форум г.Белополье

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум г.Белополье » Путешествия, туризм » здоровье


здоровье

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Здравствуйте! Ищу повсюду совета, где бы найти сайт с услугами как хорошие матрасы. Есть ли на примете?

0

2

Приветствую, к сожалению, даже не знаю, чем помочь. Как-то не приходилось(

0

3

Доброго времени суток! А я как раз недавно искал такое же. Погуглил, потом как всегда поспрашивал у знакомых. Вот они порекомендовали один сайт: https://vellam.com.ua/ Сам лично попробовал — все отлично, потому с увереностью и Вам советую. Надеюсь, это именно то, что искали. Удачки в использовании)

0

4

Мне тоже пора матрас поменять.

0

5

Сейчас для многих эти вопросы стали очень актуальными

0

6

А до кого можна звернутись, якщо у мене є питання стосовно свого психологічного здоров'я?

0

7

Artem85 написал(а):

А до кого можна звернутись, якщо у мене є питання стосовно свого психологічного здоров'я?

Я вважаю, що психологічному здоров'ю вартую приділяти важливу увагу. Людина повинна бути в гармонії зі своїм фізичним та психологічним здоров'ям, тільки тоді можна буде говорити про якість життя. Що стосується кваліфікований психологічної допомоги, то є хороший приватний психолог https://rakhubovska.com/indyvidualni Христина Рахубовська. Це спеціаліст з 10-ти літнім стажем роботи, вона проводить консультації в онлайн форматі, тому до неї може записатись пацієнт з будь-якого міста.

0

8

Здоров'я, це найдорожче та найцінніше, що в нас є, тому важливо дбати про своє здоров'я. Слід пам'ятати не тільки про фізичне, але й про емоційне та психологічне здоров'я. Тому, якщо вас є питання до психолога, тоді не відкладайте візит до спеціаліста на завтра. Отримати якісну психологічну консультацію та допомогу сьогодні можливо навіть в онлайн режимі. В медичному центрі neuroflex приймає психолог в Києві, це сучасний медичний центр, який турбується про психологічне здоров'я своїх пацієнтів, як маленьких та і дорослих. Консультації тут проводять в онлайн режимі, думаю, що така форма сьогодні найзручніша для всіх.

0


Вы здесь » Форум г.Белополье » Путешествия, туризм » здоровье


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz